בשר טרי היישר מרמת הגולן
בשר טרי מרמת הגולן
עגל/בקר/טלה
[לידיעה המלאה]
מבחר סוגיי קבבים טרי טרי
מבחר סוגיי קבב טרי טרי לפי הזמנתכם
[לידיעה המלאה]
המבורגר אנטריקוט טרי טרי
המבורגר מבשר אנטריקוט בסגנון קלאסי
[לידיעה המלאה]
שניצל בקר טרי
שניצל בקר טרי טרי פרוס דק
[לידיעה המלאה]
ARCOS
חדש חדש חדש
סכינים מבית ARCOS
[לידיעה המלאה]
מחבתות וציוד למטבח nordicware מכסף ישראל
חדש חדש חדש
ציוד למטבח מבית מכסף וNORDIC WARE
[לידיעה המלאה]
 
צלעות טלה בתנור

1.5 צלעות טלה פרוסות
שמן זית
6 שינים שום קצוץ גס
כף דבש
בצל קצוץ דק
2 כפיות פלפל אנגלי טחון
מלח פלפל גרוס
פטרוזילה קצוצה
עלי טימין

בכלי גדול נערבב את כל החומרים ונקבל מרינדה ריחנית
נערבב את הצלעות היטב במרינדה ונשרה למשך שעתיים עד לילה במקרר
נסדר על מגש ונכניס לתנור לחום גבוהה למשך 15 - 20 ד"ק
ניתן לעשות את הצלעות גם על האש במקום בתנור

 
תמונות
בשרים
נתחים מיוחדים
על האש
עופות
דגים
מתכונים
מוצרים נוספים
תזונה
 
שלח לחבר | הדפס | הוסף למועדפים | מפת אתר | צור קשר